telefoonnummer psycholoog Amsterdam 06 - 5783 5683
e-mailadres psycholoog Amsterdam info@psycholoogamsterdam-zuid.nl
psycholoog amsterdam Zuid Stadionweg Stadionweg 206-IV, Amsterdam
psycholoog Amsterdam Zuid

NIP Beroepscode - Psycholoog Amsterdam Zuid

Mijn beroepscode

Als psycholoog ben ik lid van het NIP Nederlands Instituut van Psychologen en werk ik volgens de beroepscode van deze beroepsorganisatie. Ik houd mij dus aan de strikte vertrouwelijkheid die het werk als psycholoog met zich meebrengt. Uw verhaal is veilig bij mij.
Naast dat ik aangesloten ben bij het NIP, ben ik tevens lid van het NVPA en RBCZ. Hierdoor ontvangt u mogelijk vergoeding vanuit uw aanvullende zorgverzekering voor mijn behandelingen.

Ik ben verder geregistreerd als Registerpsycholoog NIP (niet BIG). Dit houdt onder andere in dat ik geruime tijd werkzaam ben in het werkveld en diverse post-doctorale nascholing heb gevolgd. Tevens volg ik doorlopend nascholing en neem deel aan intervisiegroepen met collega-psychologen. 
Als klant mag u mij de hoogste kwaliteit van dienstverlening verwachten en het NIP bewaakt dit. Mocht u klachten hebben over de begeleiding dan kunt u bij het NIP (tel. 020 - 4106222) terecht. Uiteraard raad ik u bij klachten aan deze eerst met mij te bespreken, zodat we eerst samen kunnen kijken naar een oplossing.
 
- Inez Tailleur
KVK-nummer 62451782
BTW-nummer NL001959488B57
NIP-geregistreerd
Geen wachtlijst
Ma t/m vrij van 9u-18u
Heeft u nog vragen?
stel uw vraag aan psychologenpraktijk Amsterdam Zuid

Psycholoog Amsterdam Zuid is o.a. aangesloten bij:
NIP logo

Deel mijn website:
deel psycholoogamsterdam-zuid.nl op social media